info@zeelandbedrijfswagens.nl 0113 40 56 10Whatsapp
Zeeland Bedrijfswagens
Goedenavond, naar welke bedrijfswagen bent u op zoek?
Zoek ook op kleur, bouwjaar, transmissie, etc.

Reviews Zeeland Bedrijfswagens

Op deze pagina vindt u een aantal reviews van klanten van Zeeland Bedrijfswagens. Klantbeoordelingen vinden wij zeer belangrijk. Zo kunnen we continue werken aan het nog beter maken van onze geleverde kwaliteit en de service die wij verlenen. Daarom laten wij graag onze klanten vertellen wat zij van ons vinden.

9.3
10

top bedrijf

Na een telefoontje ben ik gaan kijken en werd goed ontvangen. op een goede en mooie locatie was er genoeg keus voor ons. We hebben enkele proefrondjes gereden en zijn met een vw crafter weg gegaan, we zijn er zeer te vrede mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Terneuzen 17 maart 2020
8

Netjes geholpen. Het oplossen van de rustpunten moet ik nog afwachten maar met vol vertrouwen.

Goede website. Garage schowroom en kantoren zien er prima uit. Bedrijf ligt aan de snelweg. Verkopers zoeken actief mee met wensen van de klant. Interessant aanbod van occasions.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rotterdam 11 maart 2020
10

Zeeland Bedrijfswagens bied een perfecte balans in klantvraag en aanbod met een eerlijk advies.

Mijn onaangekondigde bezoekje voor orientatie op een 2e hands bestelauto resulteerde na een welkome ontvangst en gedegen advies bij de afweging/keuze tussen diverse occaisions in de aankoop van een exemplaar wat perfect paste binnen budget en wensenpakket. Dit dankzij voldoende aandacht en onderbouwd advies!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Waarde 11 maart 2020
10

Zeeland Bedrijfswagens is top!

Wij hebben een prachtige bus gekocht bij Zeeland Bedrijfswagens en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service. De bus was in prima staat en de prijs was goed. Het personeel is meedenkend en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Goes 11 maart 2020
10

Zeeland Bedrijfswagens is duidelijk, snel en servicegericht

Het bedrijf wordt gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit. Geen oeverloze discussies, geen gemarchandeer, gewoon duidelijk in haar aanbod. Afspraken worden nagekomen. Bovendien is het personeel zeer goed op de hoogte van alles wat met de aankoop van een bedrijfsauto komt kijken. En dat ook de koffie van prima kwaliteit is, is mooi meegenomen. Beleefd aanbevolen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Kruiningen 11 maart 2020
10

Snel en goed geholpen aan een nette Ford Transit!

Afspraak is afspraak! Goed geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Oostdijk 11 maart 2020
8

vriendelijk en betrouwbaar

Prima ontvangen en te woord gestaan. Gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Bedrijfsauto rijdt als een zonnetje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Helvoirt 5 februari 2020
10

Plezierig zaken doen en goede service

Het is niet de eerste en mogelijk niet de laatste bestel wagen die we bij de buurman hebben gekocht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rilland 5 februari 2020
7

Netjes geholpen

Tot op heden goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
RILLAND 3 februari 2020
9

Ruime keuze met super snelle service

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rilland 1 februari 2020
8

Een super bedrijf waar je afspraken mee kunt maken

Vriendlijk personeel Je wordt super goed geholpen , ze kijken ook met je mee naar jou wensen en wat bij je past Wat afgesproken wordt dat wordt ook waar gemaakt . Ik raad ook iedereen om daar is een kijkje tegaan nemen op hun ruimen keuze
Zou je ons aanbevelen? Ja
Raamsdonksveer 30 januari 2020
10

Een jong, maar zeer gedreven en klantvriendelijk bedrijf!

Wij wilden een andere bedrijfswagen en onze huidige bedrijfsauto inruilen. Op internet vonden wij een wagen die onze interesse wekte. Een afspraak was zo gemaakt en doordat we nog dezelfde avond een goede deal konden sluiten, was de koop snel gesloten. Onze ervaring is prima: klantvriendelijk en snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Halsteren 7 januari 2020
10

Snelle service, zo geregeld

Gemoedelijke sfeer, laag drempelig, kennis van zaken en zo geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Borssele 6 januari 2020
9

Dit bedrijf kenmerkt zich door buitengewone service

Van Zeeland Bedrijfswagens kochten we een tweede hands transporter van ongeveer twee jaar oud. De auto was na verdwijning van airbags en alle waardevolle apparatuur bij ZB terechtgekomen en daar weer voorzien van de oorspronkelijke onderdelen. Na een probleemloze eerste periode volgde er één van vele mankementen. Niets dan lof over hoe dit door Zeeland Bedrijfswagens is opgelost. Ik mocht zelfs mijn eigen garage alles laten repareren en zij vergoedden de kosten. Zij belden ook om te informeren of de problemen waren opgelost en lieten meer malen weten hoe vervelend men het vond dat dit zich voordeed. Kortom bij dit bedrijf is de service buitengewoon!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Wemeldinge 6 januari 2020
10

Top bedrijf met super service.

Ik miste een kapje op de spiegel en een slot je in de cabine. Dat werd keurig nagezonden en mocht het mij niet zelf lukken te monteren kon ik het op hun kosten laten maken. Netjes toch!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Landsmeer 6 januari 2020
10

Zeer goed geadviseerd en een mooie bus als resultaat

Goed geholpen Goed geadviseerd Goede service Mooi product
Zou je ons aanbevelen? Ja
Koudekerke 22 december 2019
8

Gezellige super service

Super geholpen met kopen van andere bestelbus. Dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rijsbergen 21 december 2019
10

Fijne persoonlijke en oprechte wijze van zaken doen

De aanschaf van onze nieuwe bedrijfswagen verliep heel prettig en duidelijk met goede ruimte voor onze speciale wensen. Hierdoor hebben wij nu een fijne bus met alles erop en eraan wat we wilde binnen ons budget Dank je wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Hansweert 21 december 2019
10

Professionele en zorgzame service

Keurige aflevering van gebruikte bestelbus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Heinkenszand 18 december 2019
10

Super garage

Goededag . Ik ben zeer tevreden over de zaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Spijkenisse 18 december 2019
9

prettige en snelle samenwerking en afhandeling

prettige en snelle samenwerking en afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
Wageningen 18 december 2019
21 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10