Eenvoudig Leasen Persoonlijk contact Service in eigen beheer Wisselende gevarieerde voorraad

Persoonlijk advies

Op zoek naar een gebruikte bedrijfsauto? Bij Zeeland Bedrijfswagens bent u op het juiste adres. Wij zijn een jong RDW erkend bedrijf dat is gespecialiseerd in de in- en verkoop van lichte bedrijfsauto’s tot 3500 kg.

"Na aankoop direct de weg op? Geen probleem!"

 

Al onze voertuigen worden alvorens het aanbieden gecheckt op alle cruciale punten. Hierdoor zijn wij er zeker van dat we kwalitatief goede auto’s verkopen voordat ze worden aangeboden aan u. Tevens worden al onze bedrijfswagens professioneel gereinigd binnen en buiten, en verkopen wij ze met minimaal 6 maanden APK keuring. Hier rekenen wij € 295,- voor.

Voor slechts €300,- meer bieden wij 6 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak, en verversen wij voor u de olie, en vervangen we het oliefilter.

Wilt u verzekerd zijn van de meest uitgebreide controle voordat uw bedrijfswagen de weg opgaat? Kies dan voor het Exclusive pakket. Naast de bovenstaande werkzaamheden, krijgt het voertuig een nieuwe APK keuring, een beurt volgens het onderhoudsschema van de fabrikant, en 6 maanden volledige garantie.

Basis
€ 295,-
Minimaal 6 maanden APK bij afleveringExcl. garantiePoetsbeurt interieurPoetsbeurt exterieurTechnische check van het voertuig op alle cruciale puntenVloeistofcontrole en eventueel bijvullen
Comfort
€ 595,-
Minimaal 6 maanden APK keuring6 maanden garantie op motor en versnellingsbakPoetsbeurt interieurPoetsbeurt exterieur25L brandstofKleine beurt (olie & filters)
Exclusive
€ 993,-
Nieuwe APK keuring6 maanden volledige garantieIntensieve interieur behandeling Intensieve lakbehandeling en detailing van eventuele kleine beschadigingen25L brandstofOnderhoudsbeurt volgens het onderhoudsschema