Eenvoudig Leasen Persoonlijk contact Service in eigen beheer Wisselende gevarieerde voorraad

Persoonlijk advies

Op zoek naar een gebruikte bedrijfsauto? Bij Zeeland Bedrijfswagens bent u op het juiste adres. Wij zijn een jong RDW erkend bedrijf dat is gespecialiseerd in de in- en verkoop van lichte bedrijfsauto’s tot 3500 kg.

"Na aankoop direct de weg op? Geen probleem!"

Bij de aanschaf van een bedrijfswagen, raden wij u aan om één van onze afleverpakketten te kiezen. Vanaf slechts €295,- voeren wij diverse controles uit zodat u direct veilig op weg bent. Nadat de koop gesloten is, kan dit vaak dezelfde dag nog uitgevoerd worden zodat u meteen de weg op kunt!

Voor slechts €300,- meer bieden wij 6 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak, en verversen wij voor u de olie, en vervangen we het oliefilter. Tevens wordt het voertuig binnen en buiten gepoetst.

Wilt u verzekerd zijn van de meest uitgebreide controle voordat uw bedrijfswagen de weg opgaat? Kies dan voor het Exclusive pakket. Naast de bovenstaande werkzaamheden, krijgt het voertuig een nieuwe APK keuring, een beurt volgens het onderhoudsschema van de fabrikant, en 6 maanden volledige garantie.

Basis
€ 295,-
Minimaal 3 maanden APK bij afleveringExcl. garantiePoetsbeurt interieurPoetsbeurt exterieurTechnische check van het voertuigVloeistofcontrole en eventueel bijvullen
Comfort
€ 595,-
Minimaal 6 maanden APK keuring6 maanden garantie op motor en versnellingsbakPoetsbeurt interieurPoetsbeurt exterieur25L brandstofKleine beurt (olie & filters)
Exclusive
€ 993,-
Nieuwe APK keuring6 maanden garantieIntensieve interieur behandeling door stoomreinigingIntensieve lakbehandeling en detailing van eventuele kleine beschadigingen25L brandstofOnderhoudsbeurt volgens het onderhoudsschema