info@zeelandbedrijfswagens.nl 0113 40 56 10Whatsapp
Zeeland Bedrijfswagens
Goedenavond, naar welke bedrijfswagen bent u op zoek?
Zoek ook op kleur, bouwjaar, transmissie, etc.

Reviews Zeeland Bedrijfswagens

Op deze pagina vindt u een aantal reviews van klanten van Zeeland Bedrijfswagens. Klantbeoordelingen vinden wij zeer belangrijk. Zo kunnen we continue werken aan het nog beter maken van onze geleverde kwaliteit en de service die wij verlenen. Daarom laten wij graag onze klanten vertellen wat zij van ons vinden.

9.3
8

vriendelijk en betrouwbaar

Prima ontvangen en te woord gestaan. Gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Bedrijfsauto rijdt als een zonnetje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Helvoirt 5 februari 2020
10

Plezierig zaken doen en goede service

Het is niet de eerste en mogelijk niet de laatste bestel wagen die we bij de buurman hebben gekocht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rilland 5 februari 2020
7

Netjes geholpen

Tot op heden goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
RILLAND 3 februari 2020
9

Ruime keuze met super snelle service

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rilland 1 februari 2020
8

Een super bedrijf waar je afspraken mee kunt maken

Vriendlijk personeel Je wordt super goed geholpen , ze kijken ook met je mee naar jou wensen en wat bij je past Wat afgesproken wordt dat wordt ook waar gemaakt . Ik raad ook iedereen om daar is een kijkje tegaan nemen op hun ruimen keuze
Zou je ons aanbevelen? Ja
Raamsdonksveer 30 januari 2020
10

Een jong, maar zeer gedreven en klantvriendelijk bedrijf!

Wij wilden een andere bedrijfswagen en onze huidige bedrijfsauto inruilen. Op internet vonden wij een wagen die onze interesse wekte. Een afspraak was zo gemaakt en doordat we nog dezelfde avond een goede deal konden sluiten, was de koop snel gesloten. Onze ervaring is prima: klantvriendelijk en snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Halsteren 7 januari 2020
10

Snelle service, zo geregeld

Gemoedelijke sfeer, laag drempelig, kennis van zaken en zo geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Borssele 6 januari 2020
9

Dit bedrijf kenmerkt zich door buitengewone service

Van Zeeland Bedrijfswagens kochten we een tweede hands transporter van ongeveer twee jaar oud. De auto was na verdwijning van airbags en alle waardevolle apparatuur bij ZB terechtgekomen en daar weer voorzien van de oorspronkelijke onderdelen. Na een probleemloze eerste periode volgde er één van vele mankementen. Niets dan lof over hoe dit door Zeeland Bedrijfswagens is opgelost. Ik mocht zelfs mijn eigen garage alles laten repareren en zij vergoedden de kosten. Zij belden ook om te informeren of de problemen waren opgelost en lieten meer malen weten hoe vervelend men het vond dat dit zich voordeed. Kortom bij dit bedrijf is de service buitengewoon!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Wemeldinge 6 januari 2020
10

Top bedrijf met super service.

Ik miste een kapje op de spiegel en een slot je in de cabine. Dat werd keurig nagezonden en mocht het mij niet zelf lukken te monteren kon ik het op hun kosten laten maken. Netjes toch!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Landsmeer 6 januari 2020
10

Zeer goed geadviseerd en een mooie bus als resultaat

Goed geholpen Goed geadviseerd Goede service Mooi product
Zou je ons aanbevelen? Ja
Koudekerke 22 december 2019
8

Gezellige super service

Super geholpen met kopen van andere bestelbus. Dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rijsbergen 21 december 2019
10

Fijne persoonlijke en oprechte wijze van zaken doen

De aanschaf van onze nieuwe bedrijfswagen verliep heel prettig en duidelijk met goede ruimte voor onze speciale wensen. Hierdoor hebben wij nu een fijne bus met alles erop en eraan wat we wilde binnen ons budget Dank je wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Hansweert 21 december 2019
10

Professionele en zorgzame service

Keurige aflevering van gebruikte bestelbus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Heinkenszand 18 december 2019
10

Super garage

Goededag . Ik ben zeer tevreden over de zaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Spijkenisse 18 december 2019
9

prettige en snelle samenwerking en afhandeling

prettige en snelle samenwerking en afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
Wageningen 18 december 2019
14 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10